Beoordelingen

9,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,0
Comfort
9,1
Locatie accommodatie
8,8
Faciliteiten
8,9
Personeel
9,3
Waar voor uw geld
9,2

Beoordelingen

    Richie
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    9 mei 2018

    het was geweldig

    helemaal niets
    tony is een goede host.. heel behulpzaam , vriendelijk en flexibel
    Gerald
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    16 maart 2018

    Ruim en rustig verblijf in de hoofdstad.

    Wij hadden een huurauto. Sommigen zouden de ligging een beetje ver van de stad kunnen vinden, Maar een taxi is gemakkelijk te regelen en kost minder dan 4 euro: zo'n 5 à 10 minuten naar het centrum afhankelijk van het verkeer. (Dit viel ons dus niet tegen: wij wisten het van tevoren - is maar een opmerking voor potentiële klanten.)
    Zeer vriendelijke en behulpzame gastheer (en familie). Rustige locatie. Zeer ruime en schone appartement. Echt een aanrader.
    Anna Maria Johanna
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    6 januari 2018

    Perfect

    Niets
    Mooi ruim appartement met alle benodigde voorzieningen. De eigenaar is erg gastvrij en helpt je waar nodig.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    9 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jacintha
    kr

    Beoordelingsscore

    10
    22 augustus 2017

    Voor wie rust, comfort en privacy een 'must' is.

    Alles was naar wens. Niks te klagen!
    Op de eerste plaats het gastgezin, daarna de rust en de accommodatie. Lieve en meedenkende mensen. Toen onze heenvlucht vertraging had, stonden zij, zonder dat we daarom vroegen, al klaar om ons op te vangen. Zeer warm, flexibel en begripvol. Deze accommodatie is echt een aanrader!
    Marcel
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    9 juli 2017

    Plezierig

    Niets
    Gastvrijheid
    Gregory
    sr

    Beoordelingsscore

    8,3
    9 juli 2017

    Prima

    Alles is okay te noemen.
    Accommodatie is perfect. Leuke gastheer en gastvrouw.
    carla
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marjan
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    1 mei 2017

    toplocatie

    gastvrijheid
    Ratnawati
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    27 april 2017

    Uitstekend, fantastisch, veilig, heerlijk.

    Niks
    Bubbelbad, aardige eigenaar, behulpzaam en vriendelijk wij voelde het als een familie als wij op vakantie gaan naar suriname nemen wij weer het zelfde appartement het was echt fantastische .
    Wouter
    be

    Beoordelingsscore

    4,6
    17 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gert
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    14 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Niesje
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    7 maart 2017

    Toplocatie!

    Het warme welkom en de goede zorgen van de gastheer en -vrouw! Mooie locatie en accommodatie. Fietsen aanwezig bij het appartement, veel gebruik van gemaakt. Echt een aanrader!
    Joyce
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    5 maart 2017

    In een woord fantastisch

    Niets
    Accomodatie is uitstekend beter dan op de foto's. Rustige omgeving en veilig. Vriendelijke mensen.
    Helga Fosch
    sr

    Beoordelingsscore

    10
    15 juni 2018

    Exellent

    Everything was top...
    Nice appartement
    Guno
    bb

    Beoordelingsscore

    9,2
    17 april 2018

    Very comfortable apartments

    The street floods during heavy rain. The one bedroom apartment is not really a one bedroom apartment.
    The room is very big and comfortable. The host is flexible.
    de

    Beoordelingsscore

    7,9
    15 december 2017
    Waiting at arrival. Washing machine in my apartment didn't work - at least I got offered to do my laundry downstairs.
    Clean, neat, spacioius and stylish apartment. Comfortable bed. Very friendly host lady.
    Yolanda
    gy

    Beoordelingsscore

    9,6
    22 augustus 2017

    On Point

    Spacious, clean and comfortable. My kids enjoyed the bath tub
    Matthew
    us

    Beoordelingsscore

    9,2
    20 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Didier
    es

    Beoordelingsscore

    10
    16 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen